Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

edludwicki

Zadanych pytań: 3

11.12.2013 17:31

co zrobić aby rosół był przezroczysty?

Odpowiedzi (24)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.12.2013 18:43

Rosół należy gotować długo na bardzo wolnym ogniu.

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.12.2013 18:56

gotuje na bardzo wolnym ogniu, nie mieszam, a jak zrobią się szumowiny zbieram je

treonina

Zadanych pytań: 1213

11.12.2013 19:11

dzięki za rady!

Jusiaa

Zadanych pytań: 2

11.12.2013 19:26

Gotuje go na bardzo wolnym ogniu i długo.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.12.2013 19:35

gotować na bardzo wolnym ogniu

idealme

Zadanych pytań: 62

11.12.2013 19:40

powinien tylko się "pyrlić", nie wolno gotować go na dużym ogniu!

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

11.12.2013 20:02

Dodam jeszcze (poza tym co już zostało powiedziane) że najlepiej żeby był ze swieżego mięsa bo z mrożonego robi sie mętny.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.12.2013 20:14

zebrać szumy jak się zagotuje, gotować bez przykrycia na małym ogniu, solić przed końcem gotowania

Justynka958

Zadanych pytań: 1

11.12.2013 20:23

gotować na wolnym ogniu, a przed zagotowaniem zebrać szumy :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.12.2013 20:26

Ja zawsze gotuję na bardzo małym ogniu tak że tylko pyka i zbieram szumowiny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak