Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

edludwicki

Zadanych pytań: 3

11.12.2013 17:31

co zrobić aby rosół był przezroczysty?

Odpowiedzi (24)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

11.12.2013 21:14

Trzeba go gotować na wolnym ogniu.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.12.2013 21:38

ja gotuję na wolnym ogniu

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.12.2013 22:00

ja gotuję na wolnym ogniu co najmniej 4 godziny (wołowina i kura)

dada

Zadanych pytań: 19

12.12.2013 09:07

na wolnym ogniu nie dać mu się zagotować tylko lekko bulkotać nie przykrywając

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak