Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

chybaty

Zadanych pytań: 1

01.01.2016 12:42

Co zrobić by cebula była mniej ciężkostrawna?

Odpowiedzi (31)

gerard.sz

Zadanych pytań: 3

01.01.2016 15:38

Przelać wrzątkiem.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

01.01.2016 16:08

sparzyć gorącą wodą

Madzai

Zadanych pytań: 7

01.01.2016 16:42

Ja sparzam ją wrzątkiem i jest lepsza

pestka

Zadanych pytań: 424

01.01.2016 16:47

przelewam ją wrzątkiem z dodatkiem octu

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.01.2016 17:02

przelać wrzątkiem na sitku

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.01.2016 17:56

Lekkostrawnej cebuli nie zrobisz, ona po prostu taka jest :)

misia123410

Zadanych pytań: 22

01.01.2016 18:06

zalać gorąca wodą na chwilę

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

01.01.2016 18:28

Sparzyc wrzatkiem

Janina

Zadanych pytań: 159

01.01.2016 18:34

Cebulę sparzyć wrzątkiem albo zasolić woda i odcisnąć. Lżej strawna jest cebula świeża niż duszona;))

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

01.01.2016 19:46

Moja babcia soli, odstawia na dłuższy czas i odlewa sok, dopiero potem wykorzystuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak