Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

chybaty

Zadanych pytań: 1

01.01.2016 12:42

Co zrobić by cebula była mniej ciężkostrawna?

Odpowiedzi (31)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

01.01.2016 20:42

można sparzyć ją wrzątkiem

Ania321

Zadanych pytań: 179

01.01.2016 22:38

Dokładnie tak, sparzyć ją wrzątkiem :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.01.2016 02:04

Cebulę należy sparzyć wrzątkiem na sitku z dodatkiem octu, lub posolić i odcisnąć.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

02.01.2016 07:32

ja przelewam gorącą wodą

bertpvd

Zadanych pytań: 19

02.01.2016 09:31

Sparzyć ją wrzątkiem ;)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

02.01.2016 10:00

trzeba sparzyć wrzątkiem

teresa18

Zadanych pytań: 502

02.01.2016 11:56

zawsze sparzam wrzątkiem i jest lżejsza w smaku

Ola1984

Zadanych pytań: 295

02.01.2016 12:42

Ja cebulę przelewam wrzątkiem, solę i dodaję szczyptę cukru.

adelajda

Zadanych pytań: 234

02.01.2016 15:04

sparzyć wrzątkiem

ada.la

Zadanych pytań: 39

02.01.2016 16:03

przelać wrzątkiem albo jej mało jeść

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak