Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

tatiana2

Zadanych pytań: 87

22.08.2013 17:14

Co zrobić by zupa pomidorowa nie wyszła zbyt kwaśna? Zawsze mam ten sam problem.

Odpowiedzi (31)

izapozdro

Zadanych pytań: 232

22.08.2013 17:32

dodaj śmietanę

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.08.2013 17:33

zabiel słodką śmietaną

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.08.2013 18:02

odrobina cukru, dobra śmietana i dobry koncentrat pomidorowy bo dużo koncentratów ma posmak bardzo kwaśny.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

22.08.2013 18:25

szczypta cukru. Pomidorki lubią cukier.

Stenka

Zadanych pytań: 467

22.08.2013 18:26

zawsze dodaję trochę cukru

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

22.08.2013 19:07

daje małymi porcjami koncentrat

malaczarna23

Zadanych pytań: 616

22.08.2013 19:28

nie przesadzać z przecierem i kwaśną śmietaną;)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.08.2013 19:32

dodać śmietanę i mniej koncentratu

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

22.08.2013 19:57

babciadodawała cukkru,ja lubie kwaśna a moze dpdaj mniej koncentratu?

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

22.08.2013 20:19

Dodaj śmietanę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak