Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

08.10.2013 07:39

co zrobić,żeby placki kartoflane były chrupiące?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

08.10.2013 07:40

Odcedzić wodę jak ziemniaki puszczą i ja zawsze smażę z dodatkiem smalcu i mam bardzo chrupiące.

Renata9

Zadanych pytań: 329

08.10.2013 07:42

smażyć od razu na bardzo gorącym oleju

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

08.10.2013 07:50

dobrze odcisnąć wodę z utartych ziemniaków

Odpowiedzi (26)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.10.2013 07:44

Też uważam ze smażyć na gorącym oleju, wody nie odcedzam i zawsze wychodza chrupiące , dobrze przysmażyć

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

08.10.2013 07:44

będą bardzo chrupiące jeśli nie będziemy dodawać maki albo dodamy niewiele

berys18

Zadanych pytań: 1434

08.10.2013 07:45

musisz smażyć na mocno rozgrzanym oleju i od razu podawać

Janina

Zadanych pytań: 159

08.10.2013 07:45

Ja mam zawsze chrupiące, nie wiem od czego to zależy, może odmiana ziemniaków;)

Ela_K

Zadanych pytań: 13

08.10.2013 07:46

im mniej mąki tym bardziej chrupiące są plackie i trzeba smażyć na bardzo gorącej patelni

msmors

Zadanych pytań: 91

08.10.2013 07:48

u mnie są zawsze chrupiące, smażę na gorącym oleju

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

08.10.2013 07:53

u mnie podobnie, smażę na gorącym oleju i daję mało mąki - są smaczne i co ważne chrupiące ale podaję zaraz po usmażeniu

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

08.10.2013 08:03

dziękuję za Wasze rady

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.10.2013 08:18

zawsze mam chrupiące placki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.10.2013 08:19

wydaje mi się, że są bardziej chrupiące gdy jest mało mąki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak