Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

08.10.2013 07:39

co zrobić,żeby placki kartoflane były chrupiące?

Odpowiedzi (26)

krystyna330

Zadanych pytań: 228

08.10.2013 08:31

smażyć od razu na bardzo gorącym oleju

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

08.10.2013 08:51

Trzeba smażyć na mocno rozgrzanym oleju

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.10.2013 08:58

ziemniaki odcisnąć z nadmiaru wody i dodać bardzo małą ilość mąki

Malinka

Zadanych pytań: 302

08.10.2013 09:07

Zaraz po przygotowaniu smażyć na mocno rozgrzanym oleju.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.10.2013 09:54

smażyć na mocno rozgrzanym oleju

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

08.10.2013 09:59

Dodać do ciasta łyżezckę cukru- karmelizuje się i masz efekt :)

halina17

Zadanych pytań: 271

08.10.2013 10:22

Pisałam wcześniej o tym mało mąki , tarte na tarce o grubych oczkach , smażyć na gorącym oleju i są chrupiące.

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

08.10.2013 10:30

odcisnąć z wody i dać mało mąki

everay

Zadanych pytań: 1

08.10.2013 11:00

gorący olej i będzie pycha:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.10.2013 11:08

ja nie dodaję mąki wcale i są super chrupiące :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak