Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

28.08.2014 09:18

Czasami zdarza mi się przygotować większą ilość mięsa na obiad. Przekładam je do tacek plastikowych i mrożę. Też mrozicie jeżeli Wam zostanie więcej jedzenia?

Odpowiedzi (44)

mysza75

Zadanych pytań: 96

28.08.2014 10:16

mroże mielone i mam na awaryjny obiad zawsze kiedy czasu na gotowanie nie ma.

Czyki

Zadanych pytań: 72

28.08.2014 10:18

Tak zdarza mi się zamrozić gotowe mięso :)

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

28.08.2014 10:35

Zdarza mi się mrozić, a potem wykorzystuję takie mięsko na bigos

Klausia

Zadanych pytań: 251

28.08.2014 10:45

Raczej takiego mięsa już po odróbce cieplnej nie mrożę, staram się robić tyle by zjeść albo Mąż zabiera do pracy.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

28.08.2014 10:47

Albo mrożę albo jemy na drugi dzień

gibli

Zadanych pytań: 20

28.08.2014 10:56

staramy się gotować tak aby nie zostawało więcej, ale czasami jest tak, że coś tam zamrozimy)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.08.2014 11:19

czasami mrożę. mam wtedy 'gotowiec' na czarna godzine :)

aginaa

Zadanych pytań: 700

28.08.2014 12:46

u nas rzadko cos zostaje :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

28.08.2014 13:26

bardzo rzadko, ale zdarza mi się zamrażać np. kotlety mielone przydają się na "czarną godzinę", generalnie robię tyle, żeby nie zostawało

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

28.08.2014 13:37

tak,często tak robię,u mnie nic sie nie marnuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak