Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

28.08.2014 09:18

Czasami zdarza mi się przygotować większą ilość mięsa na obiad. Przekładam je do tacek plastikowych i mrożę. Też mrozicie jeżeli Wam zostanie więcej jedzenia?

Odpowiedzi (44)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

28.08.2014 14:15

zawsze jak coś zostaje to mroże

everay

Zadanych pytań: 1

28.08.2014 14:20

jasne że mroże:)

Ania84

Zadanych pytań: 67

28.08.2014 14:36

pewnie ze tak, potem na zapiekankę czy tam coś jak znalazł :)

ppaulina

Zadanych pytań: 22

28.08.2014 14:47

rzadko ale czasem mroże

marta19

Zadanych pytań: 41

28.08.2014 15:23

często tak robię, mrożę jak coś zostaje

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

28.08.2014 15:35

zamrażam jedynie bigos, leczo i gołąbki

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

28.08.2014 15:47

oj rzadko, bo u mnie w domu same "nienajedzone " brzuszki:)

migotka28

Zadanych pytań: 20

28.08.2014 15:50

ja raczej nie mrożę robie tyle abyśmy zjedli albo potem dojadamy na kolację

pestka

Zadanych pytań: 424

28.08.2014 15:53

rzadko mrożę bo wszystko szybko znika

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

28.08.2014 16:25

rzadko mrożę mięso które mi zostaje a jeżeli już to później dodaję je do bigosu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak