Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

beautifuldiamond69

Zadanych pytań: 1

26.08.2016 14:47

Czego buraki podczas gotowania czy obsmażania potrzebują dodatku kwasu w postaci octu czy cytryny..?

Odpowiedzi (42)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

28.08.2016 08:29

Nie dodaję

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

28.08.2016 09:10

Nic niedodaje podczas gotowania .zakwaszam burali jak robie surówkę

krokus

Zadanych pytań: 145

28.08.2016 11:01

ja zawsze dodaje sok z cytryny

Marta1986

Zadanych pytań: 859

28.08.2016 11:32

żeby kolor był czerwony

dodi

Zadanych pytań: 256

28.08.2016 16:54

można dodać również kwasek cytrynowy

Iwusia

Zadanych pytań: 242

28.08.2016 22:12

ponieważ zachowuje kolor, oraz delikatnie podkreśla smak buraczków

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

28.08.2016 22:18

do gotowania nie dodaję, później jedynie do smaku

Róża1

Zadanych pytań: 7

28.08.2016 23:08

gotuję w łupinach i nic nie dodaję , ale muszę wypróbować wasze rady :-)

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

29.08.2016 08:53

Ocet jabłkowy, zwykły lub sok z cytryny poprawia smak i wygląd :)

norweska20

Zadanych pytań: 400

29.08.2016 11:30

dla podrasowania kolorku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak