Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

beautifuldiamond69

Zadanych pytań: 1

26.08.2016 14:47

Czego buraki podczas gotowania czy obsmażania potrzebują dodatku kwasu w postaci octu czy cytryny..?

Odpowiedzi (42)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

18.09.2016 12:02

aby zachowały kolor

Habibi

Zadanych pytań: 690

30.12.2016 09:40

Piekę buraki w rękawie foliowym, w skórkach, a po pobraniu mają piękny kolor. Zakwaszam ew. już w potrawie, ale nigdy octem spirytusowym! Uzywam świeżej cytryny lub octu jabłkowego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak