Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

beautifuldiamond69

Zadanych pytań: 1

26.08.2016 14:47

Czego buraki podczas gotowania czy obsmażania potrzebują dodatku kwasu w postaci octu czy cytryny..?

Odpowiedzi (42)

norweska20

Zadanych pytań: 400

29.08.2016 11:30

dla podrasowania kolorku

misia123410

Zadanych pytań: 22

29.08.2016 11:59

trochę octu

misia123410

Zadanych pytań: 22

29.08.2016 12:00

trochę octu

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

29.08.2016 16:29

gdy doda się ocet lub sok z cytryny - burak nie straci koloru

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

30.08.2016 00:13

ja dodaje ocet jablkowy lub sok z cytryny

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

30.08.2016 13:44

Można dodać troszkę dla zachowania koloru

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

30.08.2016 23:29

Ja dodaję dla smaku

anka1988

Zadanych pytań: 25

02.09.2016 15:07

podczas gotowania nie, ale gdy się je obierze i zetrze na tarce, to należy dodać kilka kropel octu

Mniam

Zadanych pytań: 87

02.09.2016 23:00

Podczas gotowania nic nie dodaję.

Futka

Zadanych pytań: 2

03.09.2016 13:17

Ponieważ wtedy nie stracą pięknego koloru :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak