Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.07.2013 22:27

Często kupuję wędzony boczek w kawałku i zawsze zostaje mi skórka.Jak ją mozna wykorzystac?

Odpowiedzi (36)

marzencia2007

Zadanych pytań: 394

18.07.2013 22:41

ja też smaruję patelnie podczas robienia naleśników, a jak nie to do żurku, kapuśniaku czy bigosu dodaję

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.07.2013 22:47

Wrzucam do zamrażalki i wykorzystuję do zupy, gulaszu lub bigosu

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

18.07.2013 22:54

grochówka, fasolowa lub bretońsku, bigosy

Anna133

Zadanych pytań: 143

18.07.2013 22:56

fajnie mozna ja wykorzystać w wielu zupach , w prazonkach na ogniu ;)

borgia

Zadanych pytań: 89

18.07.2013 22:57

Też zamrażam. Jest to dla mnie nieodzowny składnik kwaśnicy. Polecam ten sposób zachowania aromatycznej skórki :).

ZEWA

Zadanych pytań: 190

18.07.2013 23:23

Ja takie skórki zamrażam i wykorzystuję do wywaru na grochową, do bigosu czy fasolki po bretońsku.

Sroczka

Zadanych pytań: 513

18.07.2013 23:29

Ja również wrzucam do grochówki lub fasolowej.

Róża1

Zadanych pytań: 7

18.07.2013 23:41

do fasolówki , grochówki:-)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.07.2013 00:30

Daję ja do wywaru z zupy.

Sarenka

Zadanych pytań: 363

19.07.2013 06:32

Także dodaję ją do bigosu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak