Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.07.2013 22:27

Często kupuję wędzony boczek w kawałku i zawsze zostaje mi skórka.Jak ją mozna wykorzystac?

Odpowiedzi (36)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

19.07.2013 07:15

nie kupuję więc nie pomogę

2milutka

Zadanych pytań: 134

19.07.2013 07:20

ja dodaję do zupy przeważnie jarzynowej:)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

19.07.2013 07:24

dodaję do grochówki

msmors

Zadanych pytań: 91

19.07.2013 07:33

najlepiej pasuje do bigosu

msmors

Zadanych pytań: 91

19.07.2013 07:34

ale widzę, że do grochówki też pasuje

Janina

Zadanych pytań: 159

19.07.2013 08:01

Zawsze zamrażam i wykorzystuję najczęściej do bigosu;)

ana00

Zadanych pytań: 231

19.07.2013 08:32

ja mrozę, a potem odgotowuję ją np w bigosie

Motorek

Zadanych pytań: 1446

19.07.2013 08:36

ja daję do pieczenia ziemniaków, albo gotuję na niej kapustę

Ola1984

Zadanych pytań: 295

19.07.2013 09:46

No to wychodzi na to, że jednak marnuję jedzenie ;) Bo zawsze tą skórkę wyrzucałam. Od dziś mrożę i dodaję do dań jak radzicie ;)

joanna30

Zadanych pytań: 50

19.07.2013 10:07

Ja skórkę używam często do smarowania gorącej patelni gdy smażę naleśniki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak