Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.07.2013 22:27

Często kupuję wędzony boczek w kawałku i zawsze zostaje mi skórka.Jak ją mozna wykorzystac?

Odpowiedzi (36)

erym

Zadanych pytań: 24

19.07.2013 10:17

do smarowania patelni i polerowania butow, albo na szmureczek i do pola dla ptaszków :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.07.2013 10:20

jeśli mi się uda schować ją przed mężem to dodaję do zupy grochowej bądź fasolowej. mąż lubi ją wytopić przy robieniu jajecznicy :)

halina17

Zadanych pytań: 271

19.07.2013 10:50

Ja zawsze drobniutko kroję pieskowi,po przeczytaniu Waszych odpowiedzi spróbuję dodać do gotowania bigosu lub fasolki.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

19.07.2013 10:53

No właśnie:)też się męczyłam i drobno kroiłam pieskowi,chociaż pesek to ma spore gabaryty.....mieszaniec dobermana z jakąś inna rasą.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

19.07.2013 12:05

Ja zawsze też zamrażam i używam do kapuśniaku lub do gotowania jakiejkolwiek kapusty ,do bigosu:)nigdy jeszcze nie wyrzuciłam:)

idealme

Zadanych pytań: 62

19.07.2013 18:33

ja wyrzucam albo daje psu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak