Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dada

Zadanych pytań: 19

06.03.2014 14:55

Czy ciasto ( na pierogi, kruche itp) zagniatacie tylko na stolnicy, czy macie inne sposoby?

Odpowiedzi (35)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

06.03.2014 15:10

najczęściej na stolnicy ale czasem również w maszynie do chleba

natalia.doradca

Zadanych pytań: 45

06.03.2014 15:11

Ja zagniatam na stolnicy:)

Klausia

Zadanych pytań: 251

06.03.2014 15:12

pierwszy etap zawsze misce, jak robi się mniej lepiące to na przygotowanym wcześniej blacie kuchennym :)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

06.03.2014 15:14

na stolnicy ale czasami też na blacie

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

06.03.2014 15:29

na stolnicy zawsze

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.03.2014 15:39

zagniatam na blacie kuchennym

artur7

Zadanych pytań: 1324

06.03.2014 15:40

zawsze na stolnicy

Romanowka

Zadanych pytań: 28

06.03.2014 15:41

zawsze używa stolnicy

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.03.2014 15:41

zawsze zagniatam na blacie

mela25

Zadanych pytań: 400

06.03.2014 15:45

ja robię na blacie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak