Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dada

Zadanych pytań: 19

06.03.2014 14:55

Czy ciasto ( na pierogi, kruche itp) zagniatacie tylko na stolnicy, czy macie inne sposoby?

Odpowiedzi (35)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.03.2014 15:49

najpierw w misce potem na stole tak mi wygodniej :)

everay

Zadanych pytań: 1

06.03.2014 15:57

stolnica zawsze

patryska76

Zadanych pytań: 24

06.03.2014 16:02

Wszelkiego rodzaju ciasta początkowo zagniatam w misce, a potem wykładam je na stolnicę lub blat. :)

krokus

Zadanych pytań: 145

06.03.2014 16:45

zagniatam w misce, a pózniej przekładam na stolnicę

norweska20

Zadanych pytań: 400

06.03.2014 16:58

ja na blacie kuchennym,, nie posiadam stolnicy

Ania84

Zadanych pytań: 67

06.03.2014 18:16

ja lubię zagnaitać w misce, nie lubię na stolnicy :)

Stenka

Zadanych pytań: 467

06.03.2014 18:20

robię zawsze na stolnicy

gosiag

Zadanych pytań: 0

06.03.2014 18:53

zawsze na stolnicy

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.03.2014 18:57

zagniatam je w misce,a wałkuję na stolnicy:)

mufinka79

Zadanych pytań: 303

06.03.2014 19:21

Zawsze na stolnicy, a raczej na blacie kuchennym :) Najwygodniej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak