Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dada

Zadanych pytań: 19

06.03.2014 14:55

Czy ciasto ( na pierogi, kruche itp) zagniatacie tylko na stolnicy, czy macie inne sposoby?

Odpowiedzi (35)

tessinka

Zadanych pytań: 79

06.03.2014 19:52

na stolnicy

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

06.03.2014 20:26

Ja chyba wszystkie ciasta robie w misce, a dopiero później przekładam na stolnice (do wałkowania)

Koper

Zadanych pytań: 146

06.03.2014 22:48

Ja zagniatam w misce, a potem przekładam na blat

Janina

Zadanych pytań: 159

06.03.2014 23:45

Na pierogi zagniatam na stolnicy, ale kruche ciasto robię w misce-garnku

Kasia36

Zadanych pytań: 463

06.03.2014 23:54

czasami zagniatam w misce ciasto na pierogi, a kruche zawsze w misce później na stolnicy wałkuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak