Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

23.02.2015 21:19

Czy często używacie do pieczenia ciast, bądź ciasteczek gotowych olejków zapachowych ?

Odpowiedzi (45)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

23.02.2015 23:15

czasami używam

Róża1

Zadanych pytań: 7

23.02.2015 23:40

bardzo rzadko .

Konczi

Zadanych pytań: 632

24.02.2015 06:41

używam aromatów dość często

Magdalena Rysińska

Zadanych pytań: 9

24.02.2015 06:51

W sumie zależności od ciasta. Do babki piaskowej: zawsze. :) Do muffin, biszkoptów, kruchych- nigdy.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.02.2015 07:29

bardzo rzadko

Habibi

Zadanych pytań: 690

24.02.2015 07:33

od jakiegoś czasu wcale nie używam :) ekstrakt goździkowy i waniliowy robię sobie w domu (wódka+laski wanilii ), używam dużo startej skórki z cytryn i pomarańczy oraz soku, wody różanej i pomarańczowej, domowego cukru waniliowego, domowej przyprawy korzennej :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.02.2015 07:37

nigdy nie używałam ich zbyt wiele, bo swędzi mnie w gardle po nich. wolę dodać domowy cukier waniliowy, ekstrakt, rum lub skórkę z cytrusów :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

24.02.2015 07:37

tylko używam cukru waniliowego i cytryny

Janina

Zadanych pytań: 159

24.02.2015 07:49

Bardzo sporadycznie, praktycznie wcale nie używam;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.02.2015 08:06

bardzo mało używam tylko do maku migdałowy a innych nie używam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak