Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

23.02.2015 21:19

Czy często używacie do pieczenia ciast, bądź ciasteczek gotowych olejków zapachowych ?

Odpowiedzi (45)

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.02.2015 10:32

Mam dwa migdałowy i rumowy i czasami dodam do jakiegoś ciasta: )ale od jakiegoś czasu mam domowy ekstrakt waniliowy i polecam:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.02.2015 10:33

nie używam wcale bo nie przepadam za ich zapachem

Pyszota

Zadanych pytań: 85

24.02.2015 10:53

tak zdarza się

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

24.02.2015 10:56

kiedyś używałam często,a teraz wcale:)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

24.02.2015 12:21

bardzo rzadko, preferuję prawdziwą wanilię, kardamon, skórkę z cytryny, pomarańczy itp. by nadać aromat

ben-ka

Zadanych pytań: 459

24.02.2015 13:03

A ja używam, zawsze do maku dodaję aromat migdałowy.

as28

Zadanych pytań: 294

24.02.2015 13:20

czasami używam

dodi

Zadanych pytań: 256

24.02.2015 13:37

ja również czasami używam

Beatris

Zadanych pytań: 43

24.02.2015 15:50

Prawie nigdy... Na palcach jednej ręki można policzyć ile razy ich użyłam...

Justi2401

Zadanych pytań: 10

24.02.2015 16:49

U mnie jest tak samo jak u Beatris :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak