Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana00

Zadanych pytań: 231

27.09.2014 12:52

Czy da się uratować masę budyniową ( taka z masłem) która się zważyła?

Odpowiedzi (35)

Ania84

Zadanych pytań: 67

28.09.2014 15:29

ja podgrzewam w kąpieli wodnej i miksuję na najwyższych obrotach

Róża1

Zadanych pytań: 7

28.09.2014 21:58

rada Gosi56 i Wacław chyba najlepsze :-)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

29.09.2014 19:34

miksuje w kąpieli wodnej,zawsze pomaga

halina17

Zadanych pytań: 271

29.09.2014 21:57

Można uratować masę , wziąć ok 5- 10 dag masła , utrzeć i dodawać po troszku zważonej masy miksować .Masa uratowana :)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

29.09.2014 22:45

tez uważam że warto ratować,tak jak piszą poprzednicy,ubić w innej misce masło i małymi porcjami dodawać budyń,tak samo można zawsze uratować krem maślany:)Nigdy nie spieszmy się z wurzucaniem-ratujmy jak się da:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak