Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

A_gucha

Zadanych pytań: 55

14.07.2013 13:12

czy do gotowania powideł powinnam obrać śliwki? czy skórka dobrze się rozgotuje?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

14.07.2013 13:21

ja nie obieram

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.07.2013 17:21

Nie słyszałam żeby trzeba było obierać śliwki:)usuń pestki i smaż.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

14.07.2013 13:13

Do powideł nie obiera się skórki, sama zmięknie :)

Odpowiedzi (23)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.07.2013 13:13

ja nie obieram śliwek :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.07.2013 13:14

powidła zawsze robi się ze skórką

berys18

Zadanych pytań: 1434

14.07.2013 13:16

ja nie zdejmuję

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.07.2013 13:17

nie zdejmować skórki, po co :-)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

14.07.2013 13:17

Ja również daje ze skórką

Janina

Zadanych pytań: 159

14.07.2013 13:19

Nie należy zdejmować skórki

A_gucha

Zadanych pytań: 55

14.07.2013 13:25

dziękuję bardzo za odpowiedzi ;)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

14.07.2013 13:31

ja również nie obieram śliwek

Alex_M

Zadanych pytań: 119

14.07.2013 13:33

zawsze zostawiam skórkę :)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

14.07.2013 13:41

ja nigdy nie zdejmowałem skórki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak