Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

A_gucha

Zadanych pytań: 55

14.07.2013 13:12

czy do gotowania powideł powinnam obrać śliwki? czy skórka dobrze się rozgotuje?

Odpowiedzi (23)

anemon

Zadanych pytań: 163

14.07.2013 18:51

Powidła robię ze śliwek razem skórką. Zdejmuję skórkę tylko wtedy gdy robię mus lub sos śliwkowy, który będą jadły maluszki.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

14.07.2013 18:58

ja śliwki nie obieram ze skórki

Kasia36

Zadanych pytań: 463

14.07.2013 19:07

nie obieraj, skórka sobie sama poradzi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak