Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

A_gucha

Zadanych pytań: 55

14.07.2013 13:12

czy do gotowania powideł powinnam obrać śliwki? czy skórka dobrze się rozgotuje?

Odpowiedzi (23)

Anna133

Zadanych pytań: 143

14.07.2013 13:50

ja też nie obieram ;)

ao_12

Zadanych pytań: 38

14.07.2013 13:54

nie obiera się ze skórki, z czasem sama się rozpada

Marta1986

Zadanych pytań: 859

14.07.2013 14:05

ze skórką .

Konczi

Zadanych pytań: 632

14.07.2013 14:28

stanowczo nie obieram śliwek do powideł

pestka

Zadanych pytań: 424

14.07.2013 15:01

nigdy nie obieram śliwek

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.07.2013 15:23

ja daję ze skórką

Ola1984

Zadanych pytań: 295

14.07.2013 15:55

Nie obieram, skórka sama zmięknie podczas smażenia.

idealme

Zadanych pytań: 62

14.07.2013 16:00

nie, te skórki dają najlepszy smaczek !!

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

14.07.2013 17:30

Zawsze pestkuję śliwki i nie obieram skórki,jak się długo smaży to jest mięciutka (można potem przetrzeć przez sito)

teresa18

Zadanych pytań: 502

14.07.2013 18:08

ja nie zdejmuję skórki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak