Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Nasze Smaki

Zadanych pytań: 3

13.08.2014 00:13

czy do pieczenia sernika lepszy jest ser mielony czy gotowy z wiaderka?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.08.2014 07:27

Do sernika pieczonego kupuję twaróg w kostkach,a do gotowanego w wiaderku.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.08.2014 07:48

zawsze na klasyczny pieczony sernik kupuję twaróg taki który sama mielę a na sernik na zimno czasem w wiaderku

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.08.2014 10:15

twaróg 3 razy mielony

Odpowiedzi (58)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

13.08.2014 06:48

Kiedyś szłam na łatwiznę i kupowałam gotowy we wiaderku i często zdarzało mi się że sernik nie wychodził, teraz kupuje twaróg i zawsze mile sama i sernik jest o wiele lepszy i nigdy nie opada po upieczeniu.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

13.08.2014 07:21

Ja używam sprawdzony z wiaderka, ale ten samodzielnie mielony jest oczywiście lepszy, ale mielenie zabiera zbyt dużo czasu :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.08.2014 07:29

zdecydowanie wolę klasyczny twaróg wiejski który mielę

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

13.08.2014 07:40

jak masz sprawdzony wiaderkowy to nie musisz mielić jest szybciej

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

13.08.2014 07:45

preferuję taki który się mieli,

Janina

Zadanych pytań: 159

13.08.2014 07:49

Mam często ser wiejski swojski bardzo dobry i wtedy mielę, ale jeżeli nie mam to kupuję w wiaderku mielony twaróg wiejski bez jakichkolwiek dodatków i on jest dobry. Trzeba zwracać uwagę, bo są rózne rodzaje serów w wiaderkach;)

Gracer

Zadanych pytań: 124

13.08.2014 07:51

najlepszy jest swojski ser kilkakrotnie mielony

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

13.08.2014 08:16

ja używam w wiaderku, ale lepszy jest mielony w domu

Lidzia

Zadanych pytań: 21

13.08.2014 08:24

Używam twarogu w kostkach.

pestka

Zadanych pytań: 424

13.08.2014 08:31

ja używam sprawdzony ser w wiaderku a także zwykłego w kostkach i sama mielę - w zależności jaki sernik chcę upiec

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak