Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Nasze Smaki

Zadanych pytań: 3

13.08.2014 00:13

czy do pieczenia sernika lepszy jest ser mielony czy gotowy z wiaderka?

Odpowiedzi (58)

Ewelina1991

Zadanych pytań: 0

13.08.2014 09:23

Różnie: czasem kupuję w kostce i sama mielę, a czasem kupuję w wiaderku i z obu wychodzi mi pyszny serownik ;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.08.2014 09:26

Ja kupuję do sernika twaróg do zmielenia lub gotowy trzykrotnie mielony

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

13.08.2014 09:47

Najlepszy jest wiejski, ale korzystam też z wiaderkowego:-)

Kasia35

Zadanych pytań: 218

13.08.2014 10:00

zawsze używam twarogu w kostkach

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.08.2014 10:48

zawsze piekę sernik z sera z wiaderka i zawsze jest super

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

13.08.2014 11:04

zawsze kupuję gotowy

Nasze Smaki

Zadanych pytań: 3

13.08.2014 11:18

dziękuje za porady i raczej będę stosować twaróg w kostce :)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

13.08.2014 11:28

ja zawsze miele sama ser, ale duzo osob chwali sobie z wiaderka

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.08.2014 11:29

ja kupuję dobrej jakości (czytam skład) ser mielony w wiaderku, bo lubie serniki pieczone w kapieli wodnej - mega kremowe :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.08.2014 11:35

Ja kupuję ser w kostkach i sam mielę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak