Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Nasze Smaki

Zadanych pytań: 3

13.08.2014 00:13

czy do pieczenia sernika lepszy jest ser mielony czy gotowy z wiaderka?

Odpowiedzi (58)

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

13.08.2014 19:17

ja kupuję tylko w kostce i mielę sama.

gibli

Zadanych pytań: 20

13.08.2014 19:27

ja daję ser z wiaderka i sernik jest idealny:)

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

13.08.2014 19:28

Zależy jaki sernik. Do sernika na zimno można dodać ten z wiaderka , ale do sernika np. krakowskiego zdecydowanie twaróg niemielony .

martyna94

Zadanych pytań: 1

13.08.2014 19:32

Moim zdaniem ser niemielony , a najlepiej wiejski od "baby".

xjustynka89x

Zadanych pytań: 11

13.08.2014 19:33

zdecydowanie mielony!

Izka192

Zadanych pytań: 419

13.08.2014 20:52

nie wiem jaki jest lepszy, ale ja wolę ten z wiaderka

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

13.08.2014 22:06

Opinie jak widać są różne, ja zawsze kupuję ser w kostkach i miele sama ;)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

13.08.2014 23:24

wg mnie lepszy jest w kostkach i samemu mielony

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

14.08.2014 16:42

lepszy chyba mielony))

mysliwy

Zadanych pytań: 0

14.08.2014 17:28

Żona zawsze mieli sama

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak