Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

monisia1977

Zadanych pytań: 15

20.09.2013 05:48

czy do risotta musi być specjalny ryż czy zwykły

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.09.2013 08:04

daję taki ryz jakimam w domu

berys18

Zadanych pytań: 1434

20.09.2013 07:13

najważniejsze przy risotto jest chyba to, że by ten najpierw podsmażyć, czasem też używam zwykłego

malina

Zadanych pytań: 4

20.09.2013 07:19

stosuję taki jaki mam w kuchni

Odpowiedzi (37)

iwi

Zadanych pytań: 115

20.09.2013 06:12

Kupuję długoziarnisty.

Izabela9

Zadanych pytań: 25

20.09.2013 06:39

Ja zazwyczaj używam dłuoziarnistego ale jeśli mam to robię z arborio czyli takiego typowego do risotto

Renata9

Zadanych pytań: 329

20.09.2013 07:20

zawsze stosuję długoziarnisty

Konczi

Zadanych pytań: 632

20.09.2013 07:24

ja używam ryż risotto

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

20.09.2013 07:26

Powinien być specjalny do risotta, ale gdy nie mam go pod ręką używam takiego jaki jest :)

msmors

Zadanych pytań: 91

20.09.2013 07:37

najlepsze risotto jest z tym ryżem przeznaczonym do risotta

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

20.09.2013 07:47

ja używam zwykłego ryżu też jest dobre

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

20.09.2013 07:48

najlepszy jest basmati

gosia1988

Zadanych pytań: 526

20.09.2013 07:51

ja używam długoziarnistego

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

20.09.2013 07:52

ja zawsze daję długoziarnisty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak