Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

25.03.2016 09:29

Czy do zrobienia paschy nadaje sie ser ricotta? Nigdy go jeszcze nia jadlam, paschy tez nie robilam, a u mnie w sklepach nie ma normalnego twarogu, a ja juz nie zdaze zrobic ze swiezego mleka. Pozdrawiam

Odpowiedzi (34)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

25.03.2016 20:59

U rodziny jadłam paschę z sera twarogu mielonego tłustego.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

25.03.2016 21:43

Że zwykłego sera

Stenka

Zadanych pytań: 467

25.03.2016 22:57

ka robiłam ze zwykłego sera albobo ze śmietany

Franciszek

Zadanych pytań: 4

26.03.2016 00:25

Nie robiłem nigdy paschy

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

26.03.2016 00:32

Jeszcze nie robiłam

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

26.03.2016 00:33

Jeszcze nie robiłam

Madzai

Zadanych pytań: 7

26.03.2016 10:27

Nigdy nie robiłam i nie wiem nawet jak smakuje, a szkoda.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

26.03.2016 10:43

Nigdy nie używałem ricotty do paty :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

26.03.2016 15:15

Możesz zrobić twarożek ze świeżego mleka, dodając kwaśną śmietanę,a po zagotowaniu i odcedzeniu na bardzo drobnym sicie, nawet z użyciem gazy uzyskasz najlepszy twarożek do paschy.Ja tak robię paschę od lat, a z ricotty nigdy nie robiłam więc nie mam wyrobionej opinii.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

26.03.2016 16:21

Nigdy nie robiłam i nie jadłam paschy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak