Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

18.01.2015 11:12

Czy farsz mięsny do pierogów, uszek i kołdunów robicie tak samo?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

19.01.2015 10:13

tak robię taki sam

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.01.2015 11:39

tak, moje farsze są podobne do siebie w smaku i konsystencji

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

18.01.2015 12:18

do uszek i pierogów farsze robię tak samo, kołdunów nigdy nie robiłam

Odpowiedzi (40)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

18.01.2015 11:44

tak samo z ugotowanego ,mielonego mięsa

Janina

Zadanych pytań: 159

18.01.2015 11:51

Tak, wszystkie tak samo;)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

18.01.2015 11:54

wszystkie farsze są podobne

borgia

Zadanych pytań: 89

18.01.2015 11:56

Robiąc uszka dodaję jedynie gotowaną wołowinę. W przypadku pierogów i pierożków wszelkiej maści robię farsz z różnych rodzajów mięsa, choć oczywiście też i z gotowanej wołowiny. Ale mięso bywa często pieczone. Kołdunów nie robiłam, bo powinny być z surowej polędwicy - a z tą i ciężko, i bardzo droga. Więc jak mam, to wolę coś konkretnego zrobić. Może kiedyś...

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.01.2015 12:01

Ja robię tak samo :)

pestka

Zadanych pytań: 424

18.01.2015 12:12

do uszek czy pierogów robię tak samo choć czasami z różnymi dodatkami , a kołdunów jeszcze nie robiłam

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.01.2015 12:27

robię w podobny sposób, ale proporcje nie są identyczne, nie trzymam się ściśle ich więc za każdym razem farsz smakuje ciut inaczej :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

18.01.2015 12:49

robię bardzo podobnie, prawie tak samo

aisoglam

Zadanych pytań: 321

18.01.2015 12:55

Farsze robię podobne, do uszek dodaję mięso drobiowe, do pierożków i kołdunów wołowinkę.

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.01.2015 13:02

robię podobnie ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak