Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

18.01.2015 11:12

Czy farsz mięsny do pierogów, uszek i kołdunów robicie tak samo?

Odpowiedzi (40)

adelajda

Zadanych pytań: 234

18.01.2015 13:14

Podobne ale różne ilości ....

Ola1young

Zadanych pytań: 7

18.01.2015 13:15

dajemy taki sam farsz

Klausia

Zadanych pytań: 251

18.01.2015 13:35

Taki sam farsz.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.01.2015 13:45

Tak, ja robię prawie taki sam farsz

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

18.01.2015 14:52

Do pierogów daję ugotowane mięso a do kołdunów surowe.Te dwa farsze różnią się od siebie

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.01.2015 14:57

robię różne farsze z różnych gatunków mięsa i różnie doprawiam

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.01.2015 15:41

Pierogi robię z mięsem gotowanym lub surowym, uszka tylko i wyłącznie z grzybami, a kołduny, choć rzadko z mięsem z rosołu.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

18.01.2015 15:52

robię tak samo :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

18.01.2015 16:22

tak samo :)

misia53

Zadanych pytań: 339

18.01.2015 17:33

Robię podobnie ,bo zależy jakie miesko posiadam . Do pierożków zwykle dodaję 2-3 wątróbki drobiowe , do uszek nie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak