Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Magdalena Rysińska

Zadanych pytań: 9

11.02.2015 06:30

Czy groch łuskany, połówki, do grochówki należy namoczyć? Jeśli tak- ile? Na noc przed robieniem, czy wystarczą może 2h przez zrobieniem?

Odpowiedzi (29)

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.02.2015 10:10

róznie czasami moczę godzinę a czasami tylko myję i gotuję nie widzę różnicy

adelajda

Zadanych pytań: 234

11.02.2015 10:27

gotuję bez moczenia

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.02.2015 10:52

łuskanego grochu nie trzeba namaczać przed gotowaniem

pestka

Zadanych pytań: 424

11.02.2015 11:06

taki groch gotuję bez moczenia

patryska76

Zadanych pytań: 24

11.02.2015 11:32

A ja namaczam. Zależy jak mi się przypomni, czasami na noc, a czasami kilka godzin przez przygotowaniem zupy.

Ola1young

Zadanych pytań: 7

11.02.2015 11:42

namaczamy dosłownie godzinkę

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

11.02.2015 12:11

grochu łuskanego nigdy nie moczę:)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

11.02.2015 12:21

nie ma potrzeby moczyć łuskanego,ja wypłuczę i gotuję

Janina

Zadanych pytań: 159

11.02.2015 12:30

Zawsze moczę połówki grochu, szybciej się gotuje;)

dodi

Zadanych pytań: 256

11.02.2015 12:46

łuskanego grochu nie namaczam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak