Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

molanka

Zadanych pytań: 14

09.09.2014 07:15

Czy jak gotujecie dżemy używacie dżemiksu? Dużo w nim jest chemii?

Odpowiedzi (46)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.09.2014 11:56

tak używam bo nie chce mi się pilnować i ciągle mieszać a tak z dodatkiem jest szybciej

Janina

Zadanych pytań: 159

09.09.2014 12:00

Używam zawsze wyłącznie pektyny;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.09.2014 12:05

używam tylko żelfixów

Marta1986

Zadanych pytań: 859

09.09.2014 12:26

uzywam żelfiksa

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

09.09.2014 12:56

nie używam kupionych zagęszczaczy

Mniam

Zadanych pytań: 87

09.09.2014 14:14

Nie używałam nigdy żelfiksów, ale opinie są różne. Trzeba czytać skład i wybierać te z naturalną pektyną.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.09.2014 14:34

czasem używamy cukru zelującego

Renata9

Zadanych pytań: 329

09.09.2014 14:48

nie używam dżemiksu

pestka

Zadanych pytań: 424

09.09.2014 14:48

używam żelfix

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

09.09.2014 15:16

dodaję pektynę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak