Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

14.07.2013 09:15

Czy jak robicie sami polewę , to zdarza wam się gumowata ? jak zrobić by była idealna ? oczywiście pomijając użycie czekolady .

Odpowiedzi (22)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.07.2013 15:52

oto link do przepisu na polewę http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130315/polewa-czekoladowa.html jeśli ma to być na blachę to biorę połowę porcji :)

idealme

Zadanych pytań: 62

14.07.2013 16:05

ja dodaje troche masła, wtedy zawsze jest delikatna :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak