Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

17.12.2014 14:10

Czy kiedy robicie makowce i korzystacie z gotowej masy makowej to dodajecie tam coś jeszcze?

Odpowiedzi (46)

Michał2

Zadanych pytań: 32

17.12.2014 15:18

nic więcej nie dodaję

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.12.2014 15:49

nic nigdy nie dodawałam

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

17.12.2014 15:50

do takiej masy nic nie dodaję

marcia7

Zadanych pytań: 166

17.12.2014 16:23

nic więcej ie daję

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.12.2014 16:24

zalezy jaki jest sklad. czasami dodaję orzechy, rodzynki, zurawine, ubite bialka :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.12.2014 16:30

masę makową zawsze robię sama ,dodaję rodzynki :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

17.12.2014 16:54

ja zazwyczaj dodaję bakalie ;)

Lucan

Zadanych pytań: 18

17.12.2014 17:32

raczej nie, jak już używam to aby jak najmniej się trudzić, ale wole domową

aginaa

Zadanych pytań: 700

17.12.2014 17:41

ja też robię sama masę makową, zupełnie inaczek smakuje

Stenka

Zadanych pytań: 467

17.12.2014 17:56

Dodaję więcej bakalii

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak