Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

17.12.2014 14:10

Czy kiedy robicie makowce i korzystacie z gotowej masy makowej to dodajecie tam coś jeszcze?

Odpowiedzi (46)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

17.12.2014 22:06

Właśnie dzisiaj upieklam dwa takie makowce , pierwszy raz z gotowej masy dodałam bakalie i ubite białka, zobaczymy jutro co z tego wyszło

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

17.12.2014 22:42

Najczęściej dodaję bakalie

Magula

Zadanych pytań: 556

18.12.2014 07:26

dodaję drobno posiekane bakalie, czasem trochę miodu

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.12.2014 09:42

ja zazwyczaj nic nie dodaję

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.12.2014 10:14

nie robię z tej masy gotowej, ale ona dla mnie jest już tak słodka że nic tam raczej nie trzeba dodawać chyba że jakieś bakalie

norweska20

Zadanych pytań: 400

18.12.2014 10:16

wtedy nic nie dodaję

molanka

Zadanych pytań: 14

18.12.2014 10:18

nic nie dodaję do gotowej masy

Wacław

Zadanych pytań: 1269

18.12.2014 10:40

nic nie dodajemy do gotowej masy makowej

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

18.12.2014 11:05

Od dawna już nie używam gotowej masy; mam dosyć sztucznych dodatków, zagęszczaczy, konserwantów, cukru, sztucznego miodu i wody.

as28

Zadanych pytań: 294

18.12.2014 19:44

zazwyczaj dodaję bakalie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak