Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

07.03.2015 09:27

Czy kluski śląskie mrozić surowe, czy ugotowane na dłuższe przechowanie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

pestka

Zadanych pytań: 424

07.03.2015 12:55

nigdy nie mrożę klusek śląskich - robi się je szybko i takie świeże są smaczniejsze

gosiag

Zadanych pytań: 0

07.03.2015 12:51

ja zamrażam podgotowane

Barbara777

Zadanych pytań: 38

07.03.2015 13:42

Nigdy nie mroziłam klusek śląskich

Odpowiedzi (45)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

07.03.2015 09:28

Wyszło mi więcej i dlatego pytam

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

07.03.2015 09:33

Ja zamrażam surowe.Układam na tacce wyłożonej folią spożywczą tak aby się nie stykały i zamrażam.Po kilku godzinach wkładam wszystkie kulki do woreczka i żadna się nie sklei:)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

07.03.2015 09:39

robię tak jak @barbara11561 czyli zamrażam surowe

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

07.03.2015 09:56

Ja jeśli robię pierogi, kopytka lub kluski śląskie i wyjdzie mi ich więcej to zamrażam ale lekko podgotowane - jeśli wyplyną do góry to wyciągam na talerz posmarowany olejem. Zamrażam podobie jak barbara11561.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

07.03.2015 09:58

my zamrażamy podgotowane

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.03.2015 10:11

ja zamroziłam podgotowane. były ok :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

07.03.2015 10:14

jesli miałabym mrozić (też wczoraj robiłam śląskie) to wolałabym podgotowane.

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

07.03.2015 10:23

myślę, że lepiej mrozić ugotowane

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

07.03.2015 10:27

ja zamrażam ugotowane

gibli

Zadanych pytań: 20

07.03.2015 10:28

U mnie nie ma takiej możliwości aby zamrozić, za szybko znikają. Jeśli zostaną na drugi dzień to zjadamy je odsmażone. Pychota:)) Jeśli chcesz zamrozić to jednak lekko podgotowane.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak