Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

07.03.2015 09:27

Czy kluski śląskie mrozić surowe, czy ugotowane na dłuższe przechowanie?

Odpowiedzi (45)

Janina

Zadanych pytań: 159

07.03.2015 20:14

Klusek śląskich nigdy nie mroziłam, natomiast pierogi jak zamrażam, to lekko podgotowane;)

as28

Zadanych pytań: 294

07.03.2015 21:08

ja zamrażam zawsze podgotowane

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

07.03.2015 22:41

nie mrożę chyba, że rodzinka nie zje wszystkiego to wtedy zamrażam gotowane

Róża1

Zadanych pytań: 7

07.03.2015 22:45

można śmiało mrozić , a później zamrożone wrzucamy na wrzątek , który wcześniej zagęszczamy 1 łyżeczką mąki ziemniaczanej , są super i wcale się nie rozgotują ;-)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

07.03.2015 23:56

ja nie mrożę nigdy, bo zawsze znikają szybko :)

Magdalena Rysińska

Zadanych pytań: 9

08.03.2015 00:11

Można mrozić surowe- nie skleją się. Ugotowane też można, ale trzeba uważać właśnie na sklejanie.

kasiaw

Zadanych pytań: 470

08.03.2015 08:32

Oba sposoby są dobre ja jeśli wiem że mi zostaną to mrożę już surowe, a jeśli wcześniej ugotuję i zostaną to też mrożę. Na oba sposoby są smaczne po rozmrożeniu

ilka01

Zadanych pytań: 6

08.03.2015 08:49

najlepiej zamrozić lekko podgotowane

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

08.03.2015 22:32

Wszystko mrożę już podgotowane.

Małgorzata Pin

Zadanych pytań: 9

09.03.2015 15:22

Tylko i wyłącznie podgotowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak