Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.05.2015 21:02

Czy koperek zamrażamy od razu pokrojony czy czekamy aż troszkę będzie suchszy po 2-3 dniach ?

Odpowiedzi (50)

Klausia

Zadanych pytań: 251

31.05.2015 22:27

im świeższy tym lepszy :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

31.05.2015 22:32

czekam jak się osuszy i zamrażam

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

31.05.2015 22:38

mrożę od razu po pokrojeniu

Benita

Zadanych pytań: 1

31.05.2015 22:40

Osobiście zamrażam bez osuszania. Myję, osuszam w ręczniku papierowym i gotowe.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

31.05.2015 22:48

Siekam umyty i osuszony na wietrze i od razu zamrażam.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

31.05.2015 23:24

myję, osuszam delikatnie ręcznikiem papierowym, siekam i zamrażam

Róża1

Zadanych pytań: 7

01.06.2015 00:07

zamrażam dopiero po osuszeniu : z wody , aby się nie zbrylił :-)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.06.2015 00:20

tak jak inni, umyty, wysuszony z wody i nożyczkami kroję do worka

gosia1988

Zadanych pytań: 526

01.06.2015 06:42

ja zamrażam po pokrojeniu

Konczi

Zadanych pytań: 632

01.06.2015 07:08

płuczę, osuszam i siekam i od razu taki zieloniutki zamrażam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak