Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.05.2015 21:02

Czy koperek zamrażamy od razu pokrojony czy czekamy aż troszkę będzie suchszy po 2-3 dniach ?

Odpowiedzi (50)

Ifa

Zadanych pytań: 16

01.06.2015 07:13

Myję, zostawiam na 1 cały dzień do całkowitego osuszenia, potem siekam i mrożę w małych pudełkach, potem jest bardzo sypki i dobrze się go porcjuje do dań.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.06.2015 07:22

ja zamrażam od razu

adelajda

Zadanych pytań: 234

01.06.2015 07:31

myję, odkładam na papierowy ręczniku na 2-3 godziny, kroję i zamrażam w małych woreczkach

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

01.06.2015 07:32

ja czekam tylko jak obeschnie z wody, siekam i od razu zamrażam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

01.06.2015 07:32

Dziękuję za informacje :)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

01.06.2015 08:21

Ja myję ,osuszam rozłożony na ścierce około 3 godz ,kroję i zamrażam.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

01.06.2015 08:26

ja również myję,osuszam,kroję i zamrażam:)

Stenka

Zadanych pytań: 467

01.06.2015 08:35

osuszam trochę przed krojeniem a potem od razu zamrażam

bietka

Zadanych pytań: 563

01.06.2015 08:39

zamrażam od razu po pokrojeniu :)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

01.06.2015 08:50

Zamrażam świeży nie podsuszony :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak