Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.05.2015 21:02

Czy koperek zamrażamy od razu pokrojony czy czekamy aż troszkę będzie suchszy po 2-3 dniach ?

Odpowiedzi (50)

magda1976

Zadanych pytań: 1

01.06.2015 11:23

Nigdy nie suszę, bo nie lubię smaku suszonego koperku

inka2012

Zadanych pytań: 3

01.06.2015 13:04

zamrażam dopiero po osuszeniu

misia53

Zadanych pytań: 339

01.06.2015 13:24

po trzech dniach miałabyś zwiędnięty więc tak jak dziewczyny pisały zrób

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

01.06.2015 14:46

myję, osuszam, kroję i zamrażam

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.06.2015 16:00

koperek zamrażam zawsze świeży pokrojony i osuszony

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

01.06.2015 16:43

Ja zawsze płuczę pod bieżącą wodą, odkładam na ściereczkę z ręcznikiem papierowym, aby troszkę obciekł, wtedy siekam i od razu przekładam do słoiczków po małym koncentracie, bo w nich zamrażam.

patryska76

Zadanych pytań: 24

01.06.2015 21:32

Ja siekam i zamrażam świeży koperek

Kuchareczekjeden

Zadanych pytań: 507

01.06.2015 21:33

Opłkuję, trochę osuszam i siekam

irenka

Zadanych pytań: 888

01.06.2015 22:13

myję,osuszam ręcznikiem papierowym ,kroję i zamrażam

marcia7

Zadanych pytań: 166

02.07.2015 19:14

jak najświeższy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak