Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.07.2013 14:53

Czy kotlety schabowe smażycie z kością?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.07.2013 14:56

ja smażę zawsze bez kości ale znam osoby które jedzą tylko kotlety z kością

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

09.07.2013 14:56

Zależy jaki schab kupię. Jeśli ładniejszy jest z kością to takie są i kotlety, jeśli bez kości to wtedy i taki kotlet :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.07.2013 15:21

jeśli smażone to bez kości, a grillowane z kością

Odpowiedzi (43)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

09.07.2013 14:55

czasami tak ale częściej bez kostki

Renata9

Zadanych pytań: 329

09.07.2013 14:56

zawsze bez kości

berys18

Zadanych pytań: 1434

09.07.2013 14:57

ja smażę bez, ale jak smaży mąż to z kością

Monia

Zadanych pytań: 7

09.07.2013 14:58

Tylko bez kości :)

David

Zadanych pytań: 12

09.07.2013 14:59

nie tylko bez kości

V_kuchareczka

Zadanych pytań: 378

09.07.2013 15:01

ja smażę bez kości

Marta11

Zadanych pytań: 34

09.07.2013 15:03

ja bez kosci jest szybciej

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

09.07.2013 15:05

wolę bez kości :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

09.07.2013 15:08

zawsze bez :)

LoLa

Zadanych pytań: 62

09.07.2013 15:14

ja smarze bez

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak