Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.07.2013 14:53

Czy kotlety schabowe smażycie z kością?

Odpowiedzi (43)

ssylwiaa

Zadanych pytań: 77

09.07.2013 16:21

raczej nie zdarza mi się...

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

09.07.2013 16:24

Ja bez kości ale podobno z kością są smaczniejsze, niestety jakoś nei spotykam w sklepie schabu z koscia.

Magula

Zadanych pytań: 556

09.07.2013 16:40

ja tylko bez kości robię

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

09.07.2013 16:46

ja smażę bez kości

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.07.2013 16:49

Kotlety z kością gdy kupuję to kość zamrażam i samego kotleta smaże , przeważnie kupuję schab bez kości

ao_12

Zadanych pytań: 38

09.07.2013 16:54

Zazwyczaj robię schab bez kości.Nie zauważyłam różnicy w smaku-gdy przygotowywałam z kością.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

09.07.2013 16:54

zawsze smażę bez kości

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

09.07.2013 16:57

smażę bez kosci

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.07.2013 16:59

smażę bez kości

pestka

Zadanych pytań: 424

09.07.2013 17:16

w większości smażę bez kości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak