Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.07.2013 14:53

Czy kotlety schabowe smażycie z kością?

Odpowiedzi (43)

Janina

Zadanych pytań: 159

09.07.2013 15:14

Smażę bez , ale czasem z kością, bo jest o wiele smaczniejsze;)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

09.07.2013 15:22

nie, zawsze bez kości

Mniam

Zadanych pytań: 87

09.07.2013 15:26

Nie kupuję z kością.

anemon

Zadanych pytań: 163

09.07.2013 15:38

Robię takie i takie.

pajbek

Zadanych pytań: 257

09.07.2013 15:39

Zdecydowanie kotlety bez kości :-)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.07.2013 15:49

tylko bez kości

Marta1986

Zadanych pytań: 859

09.07.2013 15:57

ja oddzielam kość

migotka28

Zadanych pytań: 20

09.07.2013 15:57

smażę bez kości , kostki wykorzytuję na zupkę

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.07.2013 16:04

ja lubię schabowe bez kości :)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

09.07.2013 16:17

często, są dla mnie soczystsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak