Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.07.2013 14:19

Czy kruchy spód do sernika podpiekacie czy ser wykładacie na surowe ciasto?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Seba

Zadanych pytań: 1313

26.07.2013 17:46

masę serową daję na surowe ciasto

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.07.2013 14:22

podpiekam zawsze spód :-)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

26.07.2013 14:37

Na kruchym spodzie czy to sernik czy szarlotka trochę zapiekam ciasto.

Odpowiedzi (34)

Mniam

Zadanych pytań: 87

26.07.2013 14:23

Mam taki przepis, że na surowe. Tylko piekę grzanie góra dół.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.07.2013 14:24

Jeśli robię sernik ze spodem to podpiekam :)

MONIKA62

Zadanych pytań: 34

26.07.2013 14:26

Ja tak że podpiekam to mam zawsze pewność że nie będzie zakalec=D

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

26.07.2013 14:28

różnie raz podpiekam a raz nie i tak naprawdę to nie widzę żadnej różnicy po upieczeniu

Janina

Zadanych pytań: 159

26.07.2013 14:29

To zależy jaki sernik robię,- czasem surowy, czasem podpiekam;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

26.07.2013 14:53

Ja tez podpiekam zawsze spód

Agata3

Zadanych pytań: 13

26.07.2013 14:58

Zależy jaki sernik robię :) niektóre podpiekam a inne nie :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.07.2013 15:00

ja zawsze podpiekam

Dorota59

Zadanych pytań: 950

26.07.2013 15:01

ja nie podpiekam i wychodzi dobre

pestka

Zadanych pytań: 424

26.07.2013 15:04

mam taki przepis że nie podpiekam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak