Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.07.2013 14:19

Czy kruchy spód do sernika podpiekacie czy ser wykładacie na surowe ciasto?

Odpowiedzi (34)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.07.2013 15:08

ja podpiekam

joanna30

Zadanych pytań: 50

26.07.2013 15:12

Nie podpiekam spodu

gosia1988

Zadanych pytań: 526

26.07.2013 15:13

to zależy od przepisu ale przeważnie podpiekam

okrysia

Zadanych pytań: 79

26.07.2013 15:34

podpiekam 15 min. a potem ser i cała reszta i jeszcze piekę 60 min. wszystko

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.07.2013 15:51

raczej nigdy nie podpiekam spodu

Alex_M

Zadanych pytań: 119

26.07.2013 15:54

spód podpiekam :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

26.07.2013 15:55

ja zawsze najpierw podpiekam spód

malina

Zadanych pytań: 4

26.07.2013 16:13

nigdy nie podpiekam

ao_12

Zadanych pytań: 38

26.07.2013 16:29

przeważnie podpiekam:)

Halina14

Zadanych pytań: 79

26.07.2013 16:52

zawsze na surowe ciasto

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak