Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.07.2013 14:19

Czy kruchy spód do sernika podpiekacie czy ser wykładacie na surowe ciasto?

Odpowiedzi (34)

lawenda

Zadanych pytań: 0

26.07.2013 17:31

nie podpiekam

ana00

Zadanych pytań: 231

26.07.2013 17:50

ja podpiekam

msmors

Zadanych pytań: 91

26.07.2013 17:58

ja na surowe ciasto

Ola1984

Zadanych pytań: 295

26.07.2013 18:06

Podpiekam ciasto, aby było kruche. Niepodpieczone będzie miękkie i nasiąknięte.

Klausia

Zadanych pytań: 251

26.07.2013 18:07

Wczoraj piekłam bez podpieczenia i wyszedł super :) To był mój pierwszy w życiu sernik i jak generalnie nie lubię tego ciasta to ten smakuje mi bardzo. Fakt, spód jest dość miękki, ale to zależy jakie kto woli, ja takie lubię :)

ajres

Zadanych pytań: 504

26.07.2013 18:24

podpiekam najczesciej

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

26.07.2013 18:31

nie podpiekam ciasta zazwyczaj wykładam ser i piekę razem z ciastem

patryska76

Zadanych pytań: 24

26.07.2013 18:45

Zawsze na surowe :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.07.2013 18:55

mam taki przepis, że nie potrzeba podpiekać:-)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

26.07.2013 20:07

Ja nie podpiekam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak