Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Noruas

Zadanych pytań: 232

21.02.2014 15:57

Czy macie sprawdzony sposób na ocenienie, czy ciasto się upiekło? Ja korzystam z patyczka. Właśnie piekę ciasto, patyczek jest suchy, ale sam wypiek wydaje mi się podejrzanie miękki.

Odpowiedzi (24)

Janina

Zadanych pytań: 159

21.02.2014 17:16

Sprawdzam i oceniam na czas i oko;)

ElizaT

Zadanych pytań: 750

21.02.2014 17:20

ja korzystam z patyczka oraz własnych doświadczeń

Stenka

Zadanych pytań: 467

21.02.2014 18:04

oceniam patyczkiem i patrzę na kolor, czasami ciasto jest miękkie jak jest bardzo gorące

mufinka79

Zadanych pytań: 303

21.02.2014 18:17

Zdaję się na doświadczenie i patyczek :)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

21.02.2014 18:25

ja sprawdzam tylko patyczkiem

mitek111

Zadanych pytań: 15

21.02.2014 19:12

wbijam wykałaczkę

slonko888

Zadanych pytań: 9

21.02.2014 19:17

patyczek czy wykałaczka i oceniam "na oko" czy jeszcze chwile go zostawic czy moge wyjac

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

21.02.2014 19:54

wszystko zależy od tego jakie ciasto się piecze,na pewno sernika nie sprawdzisz patyczkiem:)wszystko udaje się drogą prób i błędów:)

mysza666

Zadanych pytań: 371

21.02.2014 20:51

Ja sprawdzam na oko :)

Aleksandraa

Zadanych pytań: 237

21.02.2014 22:17

też stosuję patyczek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak