Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Noruas

Zadanych pytań: 232

21.02.2014 15:57

Czy macie sprawdzony sposób na ocenienie, czy ciasto się upiekło? Ja korzystam z patyczka. Właśnie piekę ciasto, patyczek jest suchy, ale sam wypiek wydaje mi się podejrzanie miękki.

Odpowiedzi (24)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

21.02.2014 22:32

patyczek, na oko, czasem delikatnie nacisnąć środek ciasta palcem

Niki22

Zadanych pytań: 46

21.02.2014 22:45

też piekę korzystając z patyczka ale w razie gdy mam wątpliwości piekę dalej na oko :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

21.02.2014 23:25

i ja korzystam z patyczka tzn. z zapałki

gibli

Zadanych pytań: 20

22.02.2014 10:18

ja korzystam również z patyczka, ale jeszcze chwilkę pozostawiam w piekarniku jak mi podejrzanie wygląda, jest ok

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak