Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

18.12.2016 14:35

Czy macie swój sprawdzony sposób na to aby łatwiej było obrać jajka na twardo i przy okazji,żeby ładnie wyglądały

Odpowiedzi (36)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

20.12.2016 11:17

jajka gotujemy w osolonej wodzie

Madzai

Zadanych pytań: 7

20.12.2016 13:59

Dodaję szczyptę soli, wtedy skorupka nie pęknie.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

20.12.2016 15:51

dodaję sól do gotowania

Iwusia

Zadanych pytań: 242

20.12.2016 23:45

ja jajka gotuje w lekko osolonej wodzie i po ugotowaniu przelewam od razu zimną wodą.

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

21.12.2016 10:25

Wybieram jajka parodniowe, ze świeżych nie da się ładnie zdjąć skorupy oraz zaraz po ugotowaniu hartuję zimną wodą kilka razy a potem szybko obieram :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

21.12.2016 12:55

do gotowania dodaję soli i gdy się ugotują nie studzę ich tylko obieram jeszcze ciepłe

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

23.12.2016 20:09

Dodaje troszeczkę soli

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

26.12.2016 20:48

Sól do wody.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.12.2016 11:55

chyba nie ma na to sposobu próbowałam z solą ale nic nie daje

Klausia

Zadanych pytań: 251

27.12.2016 23:25

Nie mogą być zbyt świeże, z wrzątku do zimnej wody wkładam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak